Schoenreparatie

schoenen naaien haarlem santpoort noord

Schoenmaker in Santpoort

Door jarenlange ervaring in het repareren van schoenen van zeer hoge kwaliteit, maar ook in een lager segment, bent u bij Frans Freijser aan het juiste adres.

Service en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. En wat betreft specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld wanneer de reparatie klaar moet zijn of materiaalkeuzes, zijn bij ons altijd bespreekbaar.

Frans Freyser ambachtelijke schoenmaker in Santpoort

Schoenmaker Frans Freyser

Reparatie merkschoenen

Door de ambachtelijke en perfecte reparatie van kwaliteitsschoeisel krijgt Frans Freijser al jaren het certificaat kwaliteitsschoen-reparateur uitgereikt door de schoenfabrikanten Van Bommel, Avang en Van Lier. Dit certificaat wordt alleen verstrekt aan de door de stichting gecontroleerde bedrijven. Er wordt dus ook gewerkt met de originele materialen van deze fabrikanten.

Door het gebruik van de juiste materialen (eventueel originele Van Bommel, Van Lier of Greve zolen en/of hakken) en de zorg en tijd die hij aan de reparatie van uw schoenen of tassen besteedt, bent u verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit reparatie.

Schoenen en laarzen

Naast het vervangen van lederen of rubber zolen, rubber hakken of hakkentips, een nieuwe inlegzool of een paar hielvoeringen vernieuwen, kunnen wij ook uw laarzen op diverse manieren aanpassen, schachten verbreden, innemen of inkorten.

Leer reparaties en ritsen

Maar ook het nauwkeurig repareren van ritsen in tassen en laarzen. Vlekken verwijderen, door uw huisdier stuk gebeten schoenen (zie de foto's van voor- en na hier onder) weer helemaal herstellen. Kortom, reparaties waarvan u misschien denkt dat dat niet meer kan, zijn bij Frans Freijser veelal wel mogelijk. Hij neemt in ieder geval graag de moeite om voor u een poging te wagen uw schoenen of tas toch weer in ere te herstellen.

suede-schoenen-huisdier-stuk-gemaakt

Schoenen stuk gebeten

Gerepareerde suede schoenen die waren stuk gebeten door hond

Vakkundig gerepareerd!

Versleten Dubarry laarzen

Versleten Dubarry laarzen!

gerepareerd Dubarry laarzen, niewe zolen

Vakkundig gerepareerd!

Onderhoudsmiddelen schoenen

Voor de schoenen van o.a. de volgende merken hebben wij onderhoudsmiddelen, er wordt bij ons alleen gewerkt met de originele materialen van deze fabrikanten.

  • Van Bommel
  • Van Lier
  • Greve
  • Crocket & Jones
  • Vibram onderwerken
  • en vele andere topmerken

Kijk voor meer over onderhoudsmiddelen bij producten.


Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

    Wilt u eventueel een foto mee sturen?

    Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.