Ulster Weavers tassen

Ulster Weavers uit Ierland is welbekend om de geplastificeerde schorten en kwalitatieve linnen theedoeken. Daarnaast hebben zeĀ  een grote collectie shoppers, tassen van geplastificeerd katoen. Deze tassen hebben een magneetsluiting en een binnenvakje met rits voor uw portemonnee. U kunt de tas reinigen met een natte doek.

Eigenzinnige ontwerpen en betaalbare prijzen. Ulster Weavers biedt een uniek aanbod van tassen die ook heel geschikt zijn om cadeau te doen, voor elk budget en levensstijl. Of je nu een fan van dierenprints, kleurrijke ontwerpen of een eigentijds design bent, er zit voor iedereen wel wat bij.

Ulster Weavers is een familiebedrijf, gevestigd in Holywood, Noord-Ierland, met meer dan 125 jaar ervaring. Elk product is ontworpen in Noord-Ierland. Ulster Weavers is de hofleverancier van keukentextiel aan koningin Elizabeth II sinds 1995.

Vandaag de dag is Ulster Weavers een bedrijf met een wereldwijd bereik. De producten worden verkocht, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar in de hele wereld. In onze winkel heeft u het hele jaar door de keuze uit ruim twintig verschillende designs. Net nieuw binnen zijn de opvouwbare tasjes in zes verschillende prints!

Alle prints hebben wij NU op voorraad.

Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

    Wilt u eventueel een foto mee sturen?

    Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.

     

    Wilt u reageren?

    Laat uw bericht achter