MYOMY lederen tassen

Sinds 2007 brengt MYOMY do goods stijlvol en duurzaam design samen in iconische mode collecties van leren tassen en accessoires. Unieke items die een onvergetelijke indruk achterlaten en gemaakt worden met aandacht voor de wereld om ons heen.

MYOMY tassen en accessoires zijn ontworpen met een unieke twist. Alle ontwerpen hebben een eigen verhaal, geïnspireerd op herkenbare voorwerpen uit het dagelijks leven - van MY PAPER BAG tot het duurzame design alternatief van de plastic shopping bag - MY CARRY BAG. Elke collectie heeft een iconisch karakter en wordt gemaakt en gedragen voor een betere wereld.

Inspireren

Een 'Icon' heeft voor MYOMY authentieke, tijdloze waarde en een unieke en positieve twist. Mensen en producten die je hart raken, een glimlach toveren en de wereld mooier maken vanuit hun eigen unieke kracht. Het is MYOMY's missie om met iedere tas de wereld te inspireren en te versterken: in India en nu ook in Nederland, waar ook impact gerealiseerd kan worden. Iedere maker en drager geeft hen energie om te blijven werken aan een betere wereld door mooie unieke producten te maken - dat is MYOMY do goods.

Lokale ambachtslieden

MYOMY do goods designs zijn handgemaakt met liefde en kwaliteit door lokale ambachtslieden in India en in Nederland. MYOMY werkt samen met productie partners die streven naar een betere wereld door het maken van kwalitatief goede en duurzame producten.

Door een MYOMY product te kopen draag je direct bij aan een beter leven van de ambachtslieden. Elke baan die ontstaat vanuit MYOMY genereert inkomen, educatie en een zorgverzekering voor een familie.

Duurzaam Leer

Leer heeft zijn eigen natuurlijke geschiedenis, waarvan de schoonheid niet te vergelijken is met andere stoffen. Echt leer wordt mooier met de jaren. De dikte en zachtheid van het leer kan verschillen per tas. Dit geeft elke tas een eigen karakter en een unieke persoonlijkheid.

Het leer van MYOMY wordt duurzaam bewerkt door zo min mogelijk gebruik te maken van schadelijke stoffen. Zo kunnen zij veiligheid voor mens en natuur garanderen. Door het gebruik van een natuurlijke droging, zonlicht en het recyclen van water uit de moesson, streven zij ernaar hun impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. MYOMY werkt had om in 2020 100% duurzame materialen en transport te realiseren.

Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

    Wilt u eventueel een foto mee sturen?

    Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.

    reacties zijn gesloten