Lederwaren van het merk Mywalit

Mywalit is een merk van kleur, creativiteit en vooral plezier!  De passie voor innovatieve stijl, gedurfde kleuren en avant-gardistische ontwerpen heeft het merk geholpen om van de eerste Amfitheaterwinkel uit te groeien tot het wereldwijde bedrijf dat het nu is.

De ontwerpers van Mywalit concentreerden zich oorspronkelijk op het maken van kleurrijke portemonnees en portefeuilles voordat zij de collectie verrijkten met veelkleurige handtassen, reisaccessoires en een klassiek maar uniek Office-assortiment met elegante zakelijke werktassen.  De gedurfde kleurencombinaties, aandacht voor detail bij de productie en het gebruik van het beste zachte nappaleder heeft de reputatie van Mywalit voor kwaliteit en individueel design snel opgebouwd.

Mywalit producten worden al meer dan 10 jaar met de hand gemaakt in de eigen fabriek in Thailand. Daar wordt gewerkt met veilige en comfortabele werkomstandigheden.  In feite is het kleurrijke olifantenlogo gekozen om hulde te brengen aan Thailand en zijn ambachtslieden. De olifant is daar namelijk een van hun nationale symbolen.

Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

    Wilt u eventueel een foto mee sturen?

    Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.

    reacties zijn gesloten