Bric’s Koffers en reistassen

Het merk Bric's bestaat ruim 65 jaar en biedt een luxe collectie koffers en reistassen. Toewijding aan vakmanschap en fabricage, en aandacht voor detail kenmerken dit merk. 

Bric's weerspiegelt vandaag de dag de tijdloze elegantie die typerend is voor de provincie Como, harmonieus vermengd met de stedelijke en cosmopolitische stijl van Milaan, de stad die zijn belangrijkste Flagship Store herbergt in de Galleria Vittorio Emanuele.

Het merk Bric's is een ambassadeur van Italiaanse stijl in de wereld geworden die profiteert van het potentieel van de wereldwijde markt in distributie en productie, maar blijft trouw aan haar motto Made in Bric's dat de filosofie en cultuur van Made in Italy respecteert. Inmiddels gaat de derde generatie door op het pad van de familie, trouw aan de progressieve ondernemersdroom van de oprichter, Mario Briccola.

Drie collecties van Bric’s zijn bij ons in winkel te vinden. 

De koffers en tassen van de collectie ‘Life’ zijn gemaakt van een sterke kunststof, waarop gelijmd een combinatie van viscose en katoen. Daarna verkrijgt het weefsel een suède effect. Het is een waterdicht materiaal. Alle items worden afgewerkt met echt plantaardig gelooid runderleer. De voering is gemaakt van polyester.

De collecties van ‘X-Bag’ en ‘X-Travel’ zijn wat lichter van gewicht. Het materiaal is 100% polyamide en waterdicht gecoat. Ook hier zijn alle tassen en koffers weer afgewerkt met plantaardig gelooid leder. De voering is polyester

Tenslotte bestaat de collectie van ‘Firenze’ uit een verzameling reisartikelen gemaakt van een synthetisch materiaal met leather-look. Het materiaal is zacht maar toch sterk, waterproof en makkelijk te reinigen. De plantaardig gelooide lederen passementen in combinatie met de crème kleur zorgen voor een zeer elegante uitstraling. Voor al deze items is de voering gemaakt van polyesterweefsel met BRIC's logo sguard-bedrukkingen. De stof is waterproof.

Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

    Wilt u eventueel een foto mee sturen?

    Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.

    reacties zijn gesloten