Boumy leren baby slofjes

Boumy leren baby slofjes

Kindervoetjes hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen. Vooral bij de eerste kruip- en looppogingen kunnen schoentjes met harde zolen knellen en belemmeren. Dat is niet goed voor de natuurlijke greep die een voetzool van een kind moet verkrijgen. Beter voor die periode zijn deze zachte soepele BOUMY baby slofjes van 100% leer die kinderen het gevoel geven op blote voetjes te lopen.

Gezonde voet ontwikkeling

Waarom friemelen baby's en peuters zo vaak hun schoentjes uit? Is dat gewoon toeval? Of is het toch een soort afweermechanisme om van die beknellende, strakke dingen af te komen?

Podologische studies suggereren dat 'platvoeten' vaker voorkomen in meer ontwikkelde vnl. westerse landen. Wetenschappers vermoeden dat er een relatie bestaat tussen platvoeten en het gebruik van traditioneel schoeisel, gedragen tijdens de eerste ontwikkelingsjaren van een kind. Sterker nog, er zijn podologische studies die suggereren dat kinderen met de best ontwikkelde voetjes, kinderen zijn die meestentijds op blote voetjes hebben leren lopen.

Door op blote voetjes te lopen leren baby's en peuters hun 'teengreep' en voetspieren goed te ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk dat het kind de eigen voetjes goed leert aanvoelen tijdens die eerste looppogingen. Anders gezegd: het kind moet de impulsen voelen van de zenuwen in de voet.

Nu is het niet mogelijk om altijd maar op blote voeten te lopen. En daarom zijn Boumy leren slofjes de ideale oplossing.

 • De elastieken enkelsluiting zorgt ervoor dat de slofjes niet spontaan uit gaan.
 • Ze beschermen de voet.
 • Ze zijn flexibel en staan een vrije voetbeweging toe.
 • Vlak, zonder hiel/hak verhoging.
 • De geruwde leren zool geeft voldoende grip op een gladde ondergrond.
 • Het zachte leer is licht en voelt plezierig aan.

Kortom: Boumy leren slofjes geven het kind het gevoel op blote voetjes te lopen terwijl de voetjes toch beschermd worden tegen invloeden van buitenaf.
Boumy leren baby slofjes Santpoort Noord

Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

  Wilt u eventueel een foto mee sturen?

  Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.

  Wilt u reageren?

  Laat uw bericht achter