Arcopedico schoenen

Het geweldige Portugese gebreide schoentje van Arcopedico. Bij ons verkrijgbaar in de maten 35 tot en met 45.
In 1966 werd de eerste Arcopedico-schoen ontworpen door prof. Elio Parodi die de zool op een zodanige manier vormde dat er een uniek ingebouwd support ontstond.

Arcopedico tot maat 45

Elio Parodi, ontwerper van van de enige echte Arcopedico Classic, bracht dit model in 1966 op de markt in Portugal. Het werd een enorm succes.
Wat de schoen zo uniek maakt, is het speciale 'arche support' ontwerp van de zool. Zo comfortabel dat als je ze eenmaal aan je voeten hebt, je ze nooit meer uitdoet.
De fabriek staat in een klein dorpje buiten Oporto en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met tevreden klanten over de hele wereld.

Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

Wilt u eventueel een foto mee sturen?

Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.

3 Reacties

  1. Goedemiddag, al zo'n kleine 30 jaar heb ik de schoentjes gekocht en gedragen in beige, blauw en zwart. Toen ik op vakantie was op Madeira zag ik inderdaad daar de oudere vrouwtjes met deze schoentjes lopen . Ik droeg ze ook altijd en overal. Toen waren ze nog niet zo bekend in Nederland maar nu wil ik ze och weer hebben want na een verblijf van 13 jaar in Hongarije, Kroatie en Frankrijk wandel ik nier veel en ze liepen altijd zo lekker. Met wat Gegoogle kwam ik op uw site maar u noemt nergens een prijs. Wat kosten ze tegenwoordig ? Graag per email een antwoord met verzendkosten graag. vriendelijke groet Marjolijn van Bergeijk
  2. Goede middag, Kan ik de Arcop├ędico schoenen online bij u bestellen. Wat zijn de verzendkosten. ik kijk uit naar uw antwoord. met vriendelijke groeten, Karla Slot.
  3. Heeft u de slipper van Arcopedio op voorraad in de winkel in maat 34 of 35? Met vrie delijke groet, Marieke

Laat uw bericht achter