Andersen boodschappentrolleys

Ook zo'n moeite met een parkeerplek te vinden?! Doe dan uw boodschappen lopend of op de fiets. Bij Frans Freijser in de Hoofdstraat in Santpoort Noord is nu een grote collectie boodschappentrolleys te verkrijgen.

Er is keuze uit diverse trolleys met verschillende wieltjes al of niet inklapbaar. Ook is er keuze uit verschillende tassen. Verschillende materialen worden hiervoor gebruikt, van stevig polyesterweefsel tot aan zeildoek. De moderne dessins maken dat zowel jong als oud zich niet generen om een boodschappentrolley te gebruiken.

Product uit Duitsland

Al 55 jaar wordt de originele boodschappentrolley van Andersen in het familiebedrijf in Duitsland gemaakt. Aan de producten van Andersen voor familie- en vrijetijdsuitstapjes en boodschappen, ook in combinatie te gebruiken op de fiets, worden nogal wat eisen gesteld. Daarom is de kwaliteit heel goed te noemen en worden er innovatieve oplossingen bedacht voor verschillende toepassingen.

Veel voordelen

Niet alleen voor het milieu maar ook voor je eigen gezondheid, conditie en portemonnee, loont het zich om de auto nu eens te laten staan en met zo'n mooie shopper op wieltjes, je boodschappen te gaan doen. Als je dat dan ook nog eens combineert met de fiets, is het vervoer van boodschappen of je vrijetijdsuitrusting geen enkel probleem meer. Geen zware boodschappen meer tillen. Geen overbelasting voor uw rug.

Veel trolleys hebben een in hoogte verstelbare handgreep, geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Bij de meeste modellen zit er een haak aan de trolley zodat je hem aan het boodschappenwagentje van de supermarkt kan bevestigen. Ze zijn verkrijgbaar met ijzersterke tassen, verschillende wielmaten en kunnen zo'n 40 kilo boodschappen voor u dragen. Ook is er een rieten model in het assortiment in twee maten. De prijs van deze uiterst kwalitatieve boodschappentrolleys varieert van zo'n € 64,50 tot € 149,50.

Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

    Wilt u eventueel een foto mee sturen?

    Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.

    reacties zijn gesloten