Reviews

Ben erg blij met dit adres. Ik heb hier mij Gabors laten verzolen. Heel netjes gedaan zonder beschadiging van lakwerk. Dit is de enige schoenmaker die het goed heeft gedaan. Voorheen bij andere schoenmakers altijd beschadigingen. Vakmanschap sterft uit maar als je zoekt is het er dus nog wel.

Agnes Berkemeijer, Heemskerk

Ruime keuze pantoffels. Ook Gieswein.

Asing Ku,

Toen ik op zoek was naar een schoenreparateur in Santpoort-Noord, kwam ik op deze site terecht. Ik las de beoordelingen en dacht: "Hij zal zijn vrienden wel hebben ingeschakeld". Zo positief. Maar nee, hij IS gewoon zo super vriendelijk en bescheiden en goed in zijn vak! En je kunt er ook terecht voor nieuwe schoenen en (reis)tassen… mooie riemen etc.

Heb je sendra's of gewoon mooie laarzen die zo lekker lopen en die je mooi wil houden nou laat dat alsjeblieft je laarzen hier verzolen en van nieuwe hakken voorzien. Het word met duurzaam en goed materiaal gedaan. Waardoor je laars veel langer meegaat. De hakken zijn niet weer binnen 3 weken afgesleten en om maar niet te spreken van de extra service dat ze volledig worden gepoetst..
Echt een prima service van een echte vakman.

Con V. te Amsterdam,