Over ons

Schoenreparatie en lederwaren Frans Freijser

Onze schoenreparaties

Al generaties lang is de naam Freijser geen onbekende in schoenreparatie branche in Kennemerland. Sinds 1992 is Frans Freijser Schoenreparatie gevestigd in Santpoort Noord met een zeer uiteenlopend assortiment.

Warm en sfeervol kun je de uitstraling noemen van de winkel aan de Hoofdstraat 193. Hier wordt de klant nog persoonlijk geadviseerd en is service een begrip.

Reparatie kwaliteitsschoeisel

Je kunt er o.a terecht voor een zeer vakkundige reparatie van je schoenen. Door de ambachtelijke en perfecte reparatie van kwaliteitsschoeisel krijgt Frans Freijser al jaren het certificaat kwaliteitsschoen-reparateur uitgereikt door de schoenfabrikanten Van Bommel, Avang en Van Lier. Dit certificaat wordt alleen verstrekt aan de door de stichting gecontroleerde bedrijven. Er wordt dus ook gewerkt met de originele materialen van deze fabrikanten.

Wat verkopen wij?

Maar daarnaast bieden zij een zeer uitgebreid assortiment pantoffels, voetbedsandalen, rubber laarzen, sokken, koffers, tassen en lederwaren, lederen handschoenen, naamplaten en paraplus.

De pantoffels zijn er voor groot en klein, in diverse materialen. Van soepele lederen babyslofjes tot super dikke vachtpantoffels. Voor elke voet wat wils.

In de koffers, tassen en lederwaren valt er ook heel wat te kiezen. Zo zijn er o.a. laptoptassen, trolleys als handbagage, boodschappentrolleys, lederen A-4 tassen, halstasjes voor op reis, portemonnees in allerlei uitvoeringen, sleuteletuis, manicure etuis en bijouteriedozen.

pantoffels-slippers-sokken

naar al onze producten

Reizen

Diversen


Wilt u direct een vraag stellen dan kunt u dat doen met onderstaand formuliertje of even bellen zie voor ons telefoonnummer de pagina contact.

    Wilt u eventueel een foto mee sturen?

    Het privacybeleid van Frans Freijser v.o.f. leest u hier.