Corona Crisis

Beste klanten,

Zolang de overheid met betrekking tot de Corona crisis het toestaat, zijn wij gewoon open tijdens onze normale openingstijden. Ook in onze winkel geldt afstand houden, bij voorkeur met pin betalen, contactloos. Wij proberen zo hygiënisch mogelijk te werken door toonbank, deurklink en toetsen van het pinapparaat regelmatig te reinigen. 

Kunt u niet naar onze winkel komen, dan kunnen wij naar u toekomen. Wij halen en bezorgen reparatie en/of andere artikelen uit ons winkel assortiment. U kunt contact met ons opnemen door middel van telefoon of mail. 

Wij hopen uiteraard dat we de corona crisis zo snel mogelijk achter ons kunnen laten en maken er ondertussen maar het beste van.

Frans en Marloes Freijser

1 reactie

  1. Geachte heer Freijser, Beste Frans, Ik zou graag een spuitbus anti vuil en regen voor leren/suede (schoenen//tassen/kleding) willen bestellen als een spuitbus voor textiel/leer (all finishes) schoenen. Wij wonen op de Bialliosterskilaan 31, hier in Santpoort Noord. Doet udan een tikkie? Ik hoor graag bij gelegenheid! Hartelijke groet, Elca van Baak M 0613406434

Laat uw bericht achter